Eilen tuli ensimmäiset palautteet. Molemmat periaatteessa naamakirjasta. Toinen puuttui fileen taivutuksiin ja toinen yhdyssanoihin ja oikeinkirjoitukseen. Olen pyrkinyt siihen, että kirjoitan miten sattuu. Joskus käytän sitä stadin slangia, joskus Salon murretta ( joka ei kyllä korvaa hivele, onhan se melkein samanlaista kuin Turun murre ). Ja, joskus kirjoitan ihan puuta heinää, kunhan vaan kirjoitan. Älkää siis puuttuko mun kirjoitusmuotoihin ja tapaan, vaan keskittykää tähän olennaiseen. Päivän tapahtumiin ja ruokaan. Koska luulen kyllä, että ymmärrätte mua, vaikka oudosti kirjoitankin. Olenhan syntyperäinen Helsinkiläinen :)
Tänään, vihdoin ja viimein, lisäsin ne puuttuvat reseptit. Juustolla täytettyjä broileritaskuja ja Sveitsinleikkeet. Molemmat taas sellaisia, jotka tein kantapään kautta. Kokeilemalla ja ihmettelemällä. Molemmat oli aivan syötäviä. Kysykää vaikka mun vaimolta, hän sentää maistoi molempia ja otti leikettä jopa evääksi.
Tästäpä löytyy ne reseptit:
Juustobroileri
sekä
Gluteeniton Sveitsinleike
Eiköhän sitä huomiseksi taas saa jonkun reseptin aikaiseksi. Yritän tänään tehdä Happy Joe porkkanoita, sekä possun ulkofilee pihvejä kermassa haudutettuna. Pihvejä olen kyllä ennenkin tehnyt, mutta tuo porkkanajutska hyppäs tänään nuppiin ihan puskasta.
Eli, huomiseen :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti